Over AWOC

Een aantal ondernemende buurtgenoten heeft het initiatief genomen om de Archipel Ondernemers Club (AWOC) op te richten. De Archipel kent vele winkeliers, ondernemers, MKB-ers en ZZP-ers, maar zij hebben geen centraal ontmoetingspunt waar men kennis met elkaar kan maken, ideeën en informatie kan delen, dan wel met elkaar kan netwerken. Er bestaat wel behoefte aan. Om die reden is de Archipel Ondernemers Club opgericht.

Het doel is om in een ontspannen en vrijblijvende sfeer elkaar te ontmoeten tijdens de maandelijkse bijeenkomst en om één keer in de twee maanden een thema bijeenkomst te houden met een spreker. Door het aangename met het nuttige te combineren, kan het maximale potentieel van de Ondernemers Club behaald worden.

De Archipel Ondernemers Club heeft ook deze eigen website (thans nog in aanbouw) waar u meer informatie kunt gaan vinden over de activiteiten van de AWOC en ander interessante zaken. Deze website biedt u tevens een mogelijkheid om uw onderneming, winkel of dienstverlening te presenteren

Voor vragen, opmerkingen of actieve deelname aan de AWOC kunt u ons bereiken op het volgende e-mailadres: info@AWOC.nl

Namens de Archipel Ondernemers Club

awoc-oprichters

(van links naar rechts)

Nikol Rakic (Brasserie Archipel)
Dirk van Starkenburg (Exotenhof)
Bert Bos (namens de Bewonersorganisatie A&W)
Annemarie Wiesmeier-van der Brugge (Brugrecht Advocatuur)
Maarten van Harmelen (Verhuurmakelaar A&N Vastgoed)
Annelies van den Ende (Zuivelland)
Roland van der Velde (Van der Velde Van Hal & Peers Gerechtsdeurwaarders & Incasso)
Floor Borger van der Burg-Holstege (Holstege Advocaten en Mediation) (niet op de foto)