Kerstverlichting

Kerstverlichting in de Bankastraat

De dagen worden weer korter, het weer wordt guurder, we voelen het allemaal de donkere dagen van het jaar gaan er weer aankomen. De gezelligheid van de feestdagen in december met overal versieringen en verlichting vormen een lichtpunt in die donkerte. Een aantal jaar hebben we kerstverlichting in de Bankastraat gehad om de gewenste gezelligheid aan het winkelend publiek te bieden en nog meer mensen te trekken.

Na de herinrichting in 2016 kregen we de zg ‘antieke’ lantarenpalen die wel veel mooier zijn maar waar de firma Rako helaas de bestaande verlichting niet meer aan vast kon maken. De overspanning zou te laag worden. Het resultaat was dat we afgelopen Kerst helaas geen feestverlichting hadden vanaf de Laan Copes van Cattenburch tot aan het Bankaplein.

Inmiddels heeft de AWOC, Archipel Ondernemers Club,  van de Rako Groep BV (verzorgt ook de feestverlichting voor oa  Denneweg en Frederikstraat) het goede nieuws ontvangen, dat ze speciaal voor deze lantarenpalen een LED kerstverlichting hebben ontwikkeld. Ze hebben die enkele maanden geleden aan ons getoond en het ziet er goed uit. Het bestaat uit een aluminium frame met daarom heen kunststof kersttakjes met verschillende LED lampjes er door heen.

Wij wensen u nu reeds een fijne verlichtte kerst toe.

Bert Bos
Dirk van Starkenburg

Namens Archipel Ondernemers Club